Повечед-р Иван Горялов

Фабрика за усмивки - Кабинет

Пловдив, ул. Славееви Гори 23, каб. 1 Фабрика за усмивки

Работно време:

Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя

8:00 – 13:00 ч.
8:00 – 17:00 ч.
8:00 – 17:00 ч.
8:00 – 18:00 ч.
13:00 – 18:00 ч.
почивен ден
почивен ден

Повече
Силвана Горялова

Силвана Горялова

офис мениджър

Родена на 9 септември 1985 г. в гр. Пловдив. Взема диплома за средно образование с отличен успех в хуманитарна гимназия „Св. Кирил и Методий" гр. Пловдив. Завършила е Факултета по право, икономика и управление в Нанси, Франция. Дипломна работа – Организиране на „Ден на усмивката" в целия Факултет. Работи с д-р Иван Горялов още от създаването на практиката му през 2004 г. Посещава курсове по дентален мениджмънт и PR. Танцувала е 7 години спортни танци в клуб „Сияна данс" гр. Пловдив. Обича да танцува и да се разхожда сред природата със семейството си.

Повече
Теодора Стоичкова

Теодора Стоичкова

офис мениджър

Родена на 14 април 1986 г. в гр. Пловдив. Завършила е средно образование във Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери" с отличен успех и висше образование в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски", специалност „Информатика” – с отличен успех. Участвала е в екип с двама свои колеги (Йордан Стоичков и Пламен Йончев) в изграждането на сайта usmivki.com, интернет базирана система "Вход за пациента" и още две софтуерни системи, които се изпалзват в офиса на Фабриката за усмивки. Тя е първата пациентка с брекети на д-р Иван Горялов (2003 г.). Хобита:  танцува народни танци в ансамбъл „Хебър". С ансамбъл „Хебър" е участвала в множество турнета из цяла Европа.

Повече
Анастасия Майсторова

Анастасия Майсторова

офис мениджър

Родена на 30 май 1990 г. в гр. Смолян. Завършила е средно образование в Професионална гимназия по икономика „Карл Маркс" гр. Смолян с отличен успех и притежава свидетелство за професионална квалификация по икономика и мениджмънт. Завършила е висше образование в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски" , специалност „Маркетинг”. Тя е пациентката, с която д-р Иван Горялов и неговият екип спечели голямата награда на журито в професионалния дентален конкурс „Усмивка на годината" 2009. Хобита: пее народни песни и притежава сертификат от ансамбъл „ДЮФА". Участвала е в множество турнета из цяла Европа.

Повече