лице предилице след зъби предизъби след

И.М. (21 г. 5 м.) - гр. София

Ортодонтско лечение: 27 посещения

Кратко описание на случая:
Зъбен и скелетен клас 1, кръстосана захапка, тясна горна челюст, силно струпани зъби в долна челюст, преждевременно екстрахирани горни 4-ти зъби и горен 6-ти зъб, свръхбройни зъби - горни мъдреци (9-ти зъби) и долен 4-ти зъб.

Лечение с метални брекети в двете челюсти с екстракция на долни 4-ти зъби, за да се осигури място за подредбата на другите зъби, затваряне на екстракционните пространства, разширение на горна челюст с апарат за бърза експанзия, коригиране на кръстосаната захапка, подреждане на зъбите.

След ортодонтското лечение: избелване, възстановително дентално лечение.

Екип:
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване), д-р Виктор Жечков (възстановителна дентална медицина)

Мнение на пациента:
"Аз се казвам Ирина, от дете най-голямата ми мечта винаги е била да имам красива усмивка с подредени и блястящи зъби. Винаги съм се възхищавала с цялото си сърце на хората, които по природа или с ортодонтска помощ са демонстрирали красотата и обаянието си, усмихвайки се. За мен красивата и сияйна усмивка е символ на душевен комфорт и чистота. За съжаление обаче аз самата не можех да се похваля с такава ... до момента, в който пътищата ми се пресякоха с д-р Горялов и неговия екип. За мен беше истинско удоволствие да узная, че съм срещнала човека и екипа, които ще променят живота ми като ми помогнат да сбъдна най-истинската си мечта. Развам се, че кабинетът на д-р Горялов го има!!!
Днес, на 29.07.2011 г. (петък - щастливия ми ден) аз приключих лечението си и брекетите ми бяха свалени. В този ден осъзнах, че това е ново начало за мен ... начало на радостта и удовлетвореността от сбъднатата мечта, които съм сигурна, че ще изпитам във всеки следващ миг и от днес нататък ... до края на живота ми!!! Днес е денят, в който моята голяма мечта се сбъдна!!!
Благодаря на д-р Горялов и целия му екип с цялото си сърце!
Винаги ще ви помня като хората, които промениха мен, живота ми, бъдещето ми ...и те направиха УСМИХНАТО, а за мен усмивката е равна на щастие!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ - д-р Иван Горялов, Ани, Теди, Силвана. Ще ви помня винаги!!!
с обич: И."


НОВИНИ

* Снимките на пациентите са публикувани с изключителното им съгласие.
Благодарим! Техните случаи са отличен пример за Усилие = Резултат

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия