лице предилице след зъби предизъби след

Т.П. (39 г. 10 м.) - гр. Хисар

Ортодонтско лечение: 40 посещения

Кратко описание на случая:
Зъбен и скелетен клас 2, дълбока захапка, кръстосана захапка при горен ляв 2-ри зъб и долен ляв 1-ви зъб, струпване на зъбите, тясна горна челюст, абразия на горни и долни резци, екстрахирани горни 6-ти зъби и долен ляв 6-ти зъб, множество обтурации, пукане в ставата.

Лечение с метални брекети в двете челюсти с екстракция на горни 4-ти зъби и долен десен 2-ри зъб поради приключил скелетен растеж (чрез зъбно преместване се компенсира скелетно несъответствие) и силното струпване в долна челюст, затваряне на екстракционните пространства, разширение на горна челюст с апарат за бърза експанзия, коригиране на дълбоката захапка, коригиране на кръстосаната захапка, подреждане на зъбите.

Извън ортодонтското лечение: избелване, изгреждане на изтритите зъби, възстановително дентално лечение.

Екип:
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване), д-р Николай Папанов (изграждания, възстановителни дентални лечения), д-р Ангел Георгиев (орална хирургия)

Мнение на пациента:
„Много съм щастлива и благодарна на д-р Горялов и целият екип, затова че успяха да осъществят най-голямата ми мечта в живота - да се видя с красива усмивка. И затова че макар и на 43 г. мога да се усмихвам без да поставям ръка пред устата си. Пожелавам на всички хора да следват и осъществяват мечтите си, независимо от годините.
Днес 06.06.2012 г. се чувствам много щастливо и още един път благодаря на д-р Горялов и екипа му, че ги има.
Пожелавам на всички пациенти да се почувстват така както аз се чувствам днес - щастлива!
Благодаря ти д-р Горялов!
Обичам Ви!"


НОВИНИ

* Снимките на пациентите са публикувани с изключителното им съгласие.
Благодарим! Техните случаи са отличен пример за Усилие = Резултат

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия