лице предилице след зъби предизъби след

Д. К. (36 г. 3 м.) - гр. София

Ортодонтско лечение: 29 посещения

Кратко описание на случая:
Зъбен и скелетен клас 2, дълбока захапка, диастема и треми в долна челюст, гингивална усмивка, екстрахиран горен десен 6-ти зъб и горен ляв 7-ми зъб, множество обтурации и коренови лечения, абразия на горни и долни фронтални зъби.

Лечение с метални брекети в двете челюсти без екстракция на зъби, дистализиране (преместване назад) на всички горни зъби, чрез използването на мини-импланти за упора с цел постигане на клас 1 захапка при кучешките зъби, коригиране на дълбоката захапка, подреждане на зъбите, затваряне на диастемата и тремите.

След ортодонтското лечение: избелване, изграждане с композит на изтритите зъби, възстановително дентално лечение.

Екип:
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване), д-р Николай Папанов (изграждания), д-р Ангел Георгиев (орална хирургия, мини-импланти)

Мнение на пациента:

„Аз съм Деси,

днес е един от щастливите дни в живота ми, споделен с любими хора. Приключението - брекети ме научи на търпение и дисциплина. Много важно за мен е, че стигнах до финала без да се отказвам. Вярвам, че съм добър пример за децата си! Бях на сто процента и сега съм щастлива и доволна от себе си. Това усещане ми дава увереност, че и в други начинания мога да го постигна. За мен това е не по-малко ценно от красивата усмивка!

Благодаря Ви Иване, Теди и Ани!
Обичам Ви и винаги ще помня какво направихте за мен!"


НОВИНИ

* Снимките на пациентите са публикувани с изключителното им съгласие.
Благодарим! Техните случаи са отличен пример за Усилие = Резултат

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия