0889 410 442
Инфо

Историята на Габриела

„Ако ги нямаше усмивките, животът щеше да бъде  просто един скучен, сив и самотен свят, лишен от всякакви чувства. Усмивката играе именно тази важна роля. Тя прави живота ни толкова щастлив, прекрасен, вълнуващ. Тя е най-прекият път между две сърца.

Тя е израз на най-страхотните неща, които ни се случват. Аз исках да имам красива усмивка и я получих благодарение на ВАС!!!

С вашата  усърдност, доброта, старателност и стремеж, да дадете това на човек, което му липсва. Благодаря ви за всичко, защото сега съм именно човекът, какъвто исках да бъда. Вие ми дадохте усмивката, която стопля моето сърце и хиляди други, защото, както се знае, само една усмивка е нужна, за да оправи лошото настроение. Много Ви обичам и ще продължавам да се усмихвам все така и все повече и повече!!! Нека да станем повече хората, които да правим това дело, за едно по-добро бъдеще с адски много усмивки.

От Габи с много любов и УСМИВКИ!!!”

Габриела
Обща информация
Пациент
Габриела, 16 г. 7 м., гр. Смолян
Ортодонтско лечение
15 посещения
Случай
Вреден навик – инфантилно гълтане; зъбен и скелетен клас 3, отворена захапка, контакт само в централни резци.

Лечение с метални брекети в двете челюсти без екстракция на зъби, разширение на горна челюст с апарат за бърза експанзия, коригиране на отворената захапка, коригиране на инфантилното гълтане.
Извън Ортодонтско лечение
Пластика на венците, избелване, изграждане с композит
Екип
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване)
доц. Боян Владимиров (гингивопластика)
д-р Николай Папанов (изграждания)

Сега съм именно човекът, какъвто исках да бъда

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия