Д-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонтиД-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонти

Д-р Горялов проведе практически курс с работа върху типодонти

От 26 до 28 октомври се проведе третият от поредицата практични курсове на д-р Иван Горялов.  Курсът премина с голям успех и е първия по рода си в света, уникален с това, че върху типодонт за три дни се провежда лечение на пациент, съобразено с принципите на дисциплината „Алекзандър”. Типодонтите, които бяха използвани са едни от най-качествените, на японската фирма Nissin. Те осигуриха много точно и комфортно пресъздаване на условията за самото лечение. Самият курс е много атрактивен и на него участниците, научиха как се лекува пациент със дълкока захапка и скелетен клас 2. Участниците останаха изключително доволни от лечението на своите „пациенти”.

Темите на предишните курсове от поредицата съответно бяха „Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечение съобразени с принципите на дисциплината „Алекзандър” и „Директно и индиректно лепене на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги”.

Курсът беше подкрепен от фирмите American Orthodontics и GC, BG Light, които осигуриха голяма част от материалите нужни за практическата работа на участниците.

Ето какво споделиха част от участниците:

„Изключително щастлива съм, че  с ръцете и сърцето си се докоснах до най-дълбоката същност на дисциплината „Алекзандър”. Успях да изясня доста от неяснотите в хода на лечението и за пореден път да се заредя с неизчерпаемата енергия на екипа на д-р Горялов.

Благодаря Ви!”

д-р Галина Белева – гр. София

****************************

“Д-р Горялов,

за пореден път се убедих във Вашата искрена подкрепа, за да извървя пътя, по който започнах да вървя доста неуверено. Това което ме впечатли от самото начало са ясните и точни правила на дисциплината „Алекзандър”. Спазвайки ги успях да получа отлични и най-вече предвидими резултати.
Спожелание за още повече енергия!”

д-р Крум Дечев – гр. Дупница

****************************

“Всеки контакт със системата „Алекзандър” за мен е малък празник. В момента съм повече от щастлива от това, че имах възможността да участвам в практическия курс за безекстракционно лечение на клас 2 захапка, защото имах възможност да премина на практика през всички етапи от лечението. Огромно Благодаря на проф. Алекзандър, на American Orthodontics и на екипа на д-р Горялов, без които нямаше да се реализира този „Празник на ортодонтията” в България!”

д-р Кремена Димитрова – гр. Добрич

****************************

“Изключително съм доволен от проведения курс с типодонти на д-р Горялов. На системата „Алекзандър” пожелавам постоянно усъвършенстване, което още повече да ни улесни в работата!”

д-р Георги Димитров – гр. Хасково

****************************

“Чудесна техника, чудесен екип, много благодарности!”

д-р Валентина Табакова – гр. Момчилград

****************************

„Дисциплината „Алекзандър” ми показа колко красиво и лесно могат да се получат на пръв поглед невъзможни неща. Въпреки това има още доста да се учи. Знанието е сила и дава увереност!”

д-р Таньо Танев – гр. Стара Загора

****************************

„С всеки следващ курс увереността ми нараства, благодарение на д-р Горялов и неговия екип!”

д-р Николай Христозов – с. Кирково

****************************

“Изключително щастлива съм, че имах възможността да участвам в практическия курс за лечение на растящи пациенти с клас 2 захапка, със системата „Алекзандър”. Благодарение на American Orthodontics , проф. Алекзандър и екипа на д-р Горялов, вече се чувствам много по-уверена в лечението на моите пациенти. Системата на проф. Алекзандър е прекрасна и се надявам скоро да успея да постигна стабилни и красиви резултати с нея. Мисля, че този курс и надявам се следващи подобни курсове ще са изключително полезни за мен!”

д-р Деница Георгиева – гр. София

****************************

“Благодаря на д-р Горялов и екипа му за провеждането на този hands-on  курс, който ни даде възможност да се докоснем в детайли до отличната система „Алекзандър” и да имаме увереност да я пренесем реално и с лекота в нашите практики.“

д-р Мария Минчева – гр. Пловдив

****************************

Информация и снимки от курса може да видите ТУК.

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия