Практически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - Повторение

Практически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - Повторение

Поради успешното провеждане и изразеното желание на дентални лекари да присъстват на практическия курс на д-р Горялов на тема „Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечение съобразени с принципите на дисциплината „Алекзандър”, д-р Горялов проведе втори на същата тема. Той се състоя на 22 и 23 септември 2012 г., в град Пловдив. Както и на първият така и на този курс, участниците останаха изключително доволни от логически поднесената информация и отличната организация. Уникално беше това, че те успяха да направят ортодонтски анализ и на един свой пациент.

Още снимки от изминалия курс може да видите ТУК.
Ето какво споделиха самите участници:

„Поставихме още една тухла в основите на познанието!”

д-р Таньо Танев – гр. Стара Загора

***********************

„С този курс, при мен пъзела до много голяма степен се подреди. И нещата започнаха да изглеждат по-лесни!”

д-р Николай Христозов – с. Кирково

***********************

„Мога смело да кажа, че този курс ми даде много знания и увереност в тази дисциплина. Получих необходимата ми информация по много интересен и логичен начин, поднесена от д-р Горялов!”

д-р Недко Попов - гр. Стара Загора

***********************

„Тръгвам си от курса с отлични впечатления от поднесената информация и отличната организация. След това посещение се чувствам много по-уверена със знанията, които имах. Те са много по-подредени и избистрени. Бях убедена, че тази лекция и този практичен курс са ми били много необходими. Информацията ми беше поднесена така както само д-р Горялов би я поднесъл. Дълбок поклон и моите най-искрени уважения пред него и целия колектив!”

д-р Валентина Табакова – гр. Момчилград

***********************

„След тези два дни, в които се опитахте да ни обясните за дадените лекции, успях да си подредя мислите за дадените случаи. Научихте ме на един ред, по който да работя. Благодаря!”

д-р Тамара Маринова - гр. Джебел

***********************

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия