Благодарение на Вас мечтата ми се сбъдна!Благодарение на Вас мечтата ми се сбъдна!Благодарение на Вас мечтата ми се сбъдна!Благодарение на Вас мечтата ми се сбъдна!

Благодарение на Вас мечтата ми се сбъдна!

„От цялото си сърце Ви благодаря за прекрасната усмивка. Ако в началото някой ми беше казал, че ще изглеждам така, както изглеждам сега, нямаше да му повярвам. Също и не вярвах, че мога да имам прекрасна усмивка, но благодарение на Вас мечтата ми се сбъдна. С общи усилия извървяхме този не лек път - към суперусмивката. Струваше си времето, струваха си и усилията. Интересно е, че в момента, в който видях новата си усмивка, забравих за времето и болките. Чувството е наистина неописуемо!
Не мога да изкажа благодарността си. Каквото и да напиша няма да е достатъчно. Щастлива съм за изминалите четири години! Научих се на търпение, но също така осъзнах, че мечтите сe сбъдват - отново благодарение на Вашия екип.
Пожелавам Ви да сте здрави, за да подарявате още много суперусмивки. Бъдете винаги толкова щастливи, колкото аз съм в момента!"

Галя
гр. Садово
23.05.2012 г.

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия