II-ро ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиII-ро ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиII-ро ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

II-ро ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

Правилното залепяне на брекетите и пръстените е една от най-важните стъпки при провеждането на едно успешно ортодонтско лечение. Целта на този практически курс е да се демонстрират техники на директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени, поставяне и лигиране на дъги. Основните принципи и техники, които ще бъдат показани от водещия и приложени от участниците, важат за всички системи естетични и метални брекети.
Този курс е първи от поредицата „Практически и теоретични курсове на д-р Иван Горялов”, целящи усвояването на работата с брекети.

Подробна информация за курса и програмата.

През 2012 година този курс беше проведен два пъти. Снимки на творческата атмосфера по време на работата на участниците и техни мнения можете да разгледате в раздел КУРСОВЕ.

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия