10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай10 участника излекуваха екстракционен случай

10 участника излекуваха екстракционен случай

От 22 до 24 февруари 2013 г. в град Пловдив се проведе четвъртият от поредицата практически курсове на д-р Горялов и втория от поредицата, който е фокусиран върху цялостно лечение на ортодонтски проблем, а в случая лечение, при което се налага екстракция на зъби. Първият такъв беше на тема „Клас 2 дълбока захапка”. Както и на предишният подобен курс лечението беше извършено върху типодонт. Участниците успешно успяха да излекуват пациента от слагането на брекетите и пръстените, през слагане на необходимите дъги, чупки и ластици,  до свалянето на брекетите и поставянето на ретайнер. Въпреки напрегната програма, настроенитето на всички беше приповдигнато и часовете в работа минаваха неусетно. Накрая всеки един от участниците с усмивка завърши своя случай, поради удовлетвореността от добре свършената работа.

Работната атмосфера и емоциите на всички нас може да видите на снимките от курса.

Ето и коментарите на част от участниците:

„Курсът беше интересен, полезен, и се превърна в поредното надграждане на системата „Алекзандър", като освен новостите, за мен беше полезно и повторението на наученото в предишните курсове, Дори лепенето на брекетите. Вие отваряте една врата, за тези които искат да преминат! Най-значимият ефект за мен е, че видях как се движат зъбите с помощта на Closing Loop и научих много за видовете опора. Аз отдавна съм разбрала, че курсовете са уникални и ги препоръчвам. Уникални са, защото са част от един обширен, но вече завършен цикъл на обучение- след 2-та учебника на проф. Алекзандър, курсовете затварят кръга"

д-р Валерия Тимева - гр. София

***********************

 „Най-значимия ефект от този курс за мен беше,че видях как зъбите се преместват в действителност и още по-важно,че въпреки,че при моят случай не мина всичко "като по учебник",ефектът накрая също беше добър.Това ще ми дава кураж,ако нещо се обърка и при пациент. Ако досега казусът вадене на зъби пред мен изобщо  не е стоял,сега просто събрах смелост. Бих препоръчала курса с две ръце,защото няма аналог като информация и практическа насоченост,а и защото наистина сте най-търпеливият и организиран екип,който аз съм виждала!Още нещо ,много ми харесва,че нямате рекламна насоченост"

д-р Надежда Стойнова - гр. Бургас

***********************

 „Най-ценното от курса за мен бе,че си изясних в детайли биомеханиката при екстракционен случай. Това,което много ме подкрепя е ръководството,което ни раздадохте на курса.То е много ценно.Както казах и в предишното писмо, нивото на курса е не на 100%,а на много повече. Най-значимото,което би ме накарало да препоръчам този курс е страхотната организация и факта,който важи за всички Ваши курсове,че успявате да отговорите на всички мои въпроси преди аз да съм ги задал. Явно владеете не само отлично ортодонтията,но и телепатията."

 д-р Крум Дечев - гр. Дупница

***********************

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия