Практически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - ПовторениеПрактически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - Повторение

Практически курс: Анализ, диагноза и план на лечение - Повторение

Поради проявения интерес от дентални лекари през тази година, за втори път ще се проведе практически курс на д-р Горялов - Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечение, съобразени с принципите на Дисциплината „Алекзандър”. Поставянето на брекети, пръстени и дъги не гарантира отличния краен резултат. За да бъде ортодонтското лечение успешно и за да има дългосрочна стабилност, е важно всички проблеми на пациента да се видят и анализират в самото начало, след което да се изработи ясен план за тяхното отстраняване.

Целта за участниците в този практически курс е:
- да овладеят ясните и работещи стандарти на дисциплината „Алекзандър” за провеждане на ортодонтски преглед, извършване на анализ на телерентгенография, ортопантомография, гипсов модел, интра- и екстраорални фотоснимки;
- да обмислят възможните варианти за лечение на най-често срещаните ортодонтски проблеми;
- да се научат да изготвят диагноза и план на лечение и да могат да ги обобщят в писмо до пациента/родителя на пациента.

Подробна информация за курса и програмата.

През 2012 година този курс беше проведен два пъти. Снимки на творческата атмосфера по време на работата на участниците и техни мнения можете да разгледате в раздел КУРСОВЕ.

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия