Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013

Д-р Горялов проведe трети курс от поредицата за 2013

От 07 до 09 юни 2013 г., в град Пловдив се проведе третият от поредицата практически курсове на д-р Иван Горялов, Лечение на клас 2 дълбока захапка при подрастващ пациент, съобразено с принципите на дисциплината „Алекзандър”. Леченията бяха проведени върху типодонти, които са едни от най-качествените, на японската фирма Nissin. Те осигуриха много точно и комфортно пресъздаване на условията за самото лечение. Самият курс е много атрактивен и на него участниците, научиха как се лекува пациент със дълкока захапка и скелетен клас 2.

Курсът беше подкрепен от фирмите American Orthodontics, GC и BG Light, които осигуриха голяма част от материалите нужни за практическата работа на участниците.

Ето какво споделиха част от участниците:

„Винаги съм си мечтал да се занимавам с ортодонтия, но до преди три дена ми се струваше "мисията невъзможна". След тези три дена съм по-уверен в себе си и мисля в бъдеще да отделя повече време в тази насока. Има много неща, които са ми неясни, но съм отворен за нови знания и занапред смятам да се развивам в тази насока, като посетя останалите курсове по ортодонтия при Вас.
Благодарности на целия екип!"

д-р Венцислав Момчилов - гр. Кърджали

**********************************

 „Доста трудно ми е, но с Вашата помощ виждам „светлината в тунела".Благодаря Ви (и на целия екип) и до нови срещи!"

д-р Августина Михайлова-Атева - гр. София

**********************************

„Скъпи д-р Горялов,
благодаря на Вас и на целият Ви екип за невероятното внимание, с което ме удостоихте. С Вашата работа, със знанията си и вниманието към най-малките детайли мотивирате хората и ги карате да повярват с себе си.
Помоща Ви е безценна!"

д-р Петя Бръмбарова - гр. Кърджали

**********************************

 „След всеки Ваш курс, ортодонтията ми се струва все по-приятна и забавна. И ако първият ден, когато си тръгнах от Вашия кабинет си казах „С какво съм се захванала", то днес съм дори сигурна, че ще се справя.
Благодаря Ви!"

д-р Стела Ефимова - гр. Златоград

**********************************

„Тридневният курс мина неусетно! Дори за мен не беше курс, на по-скоро "fun". Благодаря на д-р Горялов, на Силвана, Теди и Ани за страхотното отношение и изключително позитивна обстановка. С всеки следващ курс, ортодонтията става за мен все повече "fun" и мисия.
Благодаря Ви!"

д-р Константин Константинов - гр. Монтана

**********************************

Още снимки от самия курс може да разгледате в нашия сайт в раздел КУРСОВЕ

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия