V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, съобразено с принципите на Дисциплината

V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, съобразено с принципите на Дисциплината

Клас 3 отворена захапка е проблем, често срещан в ортодонтската практика. Добрата новина е че, когато става въпрос за пациент в активен растеж, с дисциплината „Алекзандър” знаем как точно да лекуваме тези случаи, така че да постигнем отлични резултати – да осъществим ортопедична корекция, постигайки клас 1 захапка, без да вадим зъби; да коригираме отворената захапка; да подредим зъбите и да ги поставим в тяхната красива и дългосрочно стабилна позиция. Техниките, представени в този курс, са едни от най-ефективните и доказали се във времето начини за лечение на подрастващи пациенти с клас 3 отворена захапка. който може да се излекува успешно в тинейджърска възраст. Клас 3 механиката, включваща специфично залепяне на брекетите и пръстените, огъване криви на Шпее и поставяне на междучелюстни ластици, ортопедичен ефект на лицевата маска и апарата за бързо палатинално разширение, приложение на междучелюстните ластици при Клас 3 случаи. Работи се върху японски типодонт на фирма NISSIN.

Подробна информация за курса и програмата.

Снимки на творческата атмосфера по време на работата на участниците и техни мнения от предишни курсове можете да разгледате в раздел КУРСОВЕ.

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия