Моята мечтата се сбъдна!Моята мечтата се сбъдна!Моята мечтата се сбъдна!Моята мечтата се сбъдна!

Моята мечтата се сбъдна!

"Когато се усмихвам съм щастлва, когато се усмихвам съм безгрижна, когато се усмихвам съм в мир със себе си, когато се усмихвам чуствам, че живея.... Усмихвката не ми иска нищо, но ми дава много. Усмихвайте се!!!

Специална благодарност към магистъра по дентална медицина д-р Иван Горялов, който чрез създадените си железни правила и дисциплина създава чудеса. Прави нещата приятни, перфектни и красиви. Благодарение на изключителният му професионализъм, умение и търпение след 50 години аз отново се опитвам да върна усмивката си, за която кротко и с болка мечтаех. Невероятен, слънчев, лъчезарен, изключително емоционален човек и екип. Кой казва, че мечтите не се сбъдват? ВЯРВАЙТЕ, ИНАТЕТЕ СЕ, ОТСТОЯВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ. Моята мечтата се сбъдна!

Желая от сърце на него и екипа нестихващ хъс за работа, развитие и големи, големи успехи. Нека всичките им мечти се сбъднат...

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

БЛАГОДАРЯ и на д-р Ангел Георгиев, д-р Николай Папанов, д-р Георги Горялов и зъботехническата лаборатория, с която работи ортодонта д-р Иван Горялов. Освен че са невероятни специалисти, са и прекрасни хора, които направиха всичко, за да се усмихна отново след половин век. Убедена съм, че ми предстои още половин век с новата красива усмивка подарена ми от този прекрасен екип!!!

ЩАСТЛИВА СЪМ... Б Л А Г О Д А Р Я ВИ!!!

Колко точно е казал Елинор Рузвелт: " Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си."

Еленка
гр. Пловдив
17.05.2013 г.

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия