I-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

I-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

На 22 и 23 февруари 2014 г. в град Пловдив се проведе първия курс от поредицата „Практически и теоретични курсове на д-р Иван Горялов”, целящи усвояването на работата с брекети. Целта на този практически курс беше да се демонстрират техники на директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени, поставяне и лигиране на дъги.

Курсът премина ползотворно, успешно и интересно. Участниците се справиха много добре с практическата част и реалистично усетиха атмосферата при лепене на брекети.

Курсът беше подкрепен от фирмите American Orthodontics и GC.

Снимките от работната обстановка на курса.

Ето и част от отзивите на участниците:

"Това е най-приятният курс до момента, който съм посещавала. Надявам се да усетя скоро и колко полезен за моята работа ще се окаже. Благодаря Ви д-р Горялов, както и на целият Ви екип. Ще се видим скоро на следващото ниво. С Благодарности!"
д-р Станимира Топчиева - гр. Сърница

*****************************

"Благодаря на д-р Горялов и на чаровният му екип, че ми вдъхна спокойствие и увереност, че мога да се потопя в това "море от предизвикателства" и да се стремя да вървя все напред!"
д-р Емилия Влахова - гр. Казанлък

*****************************

"Подходих скептично към "прохождането си в ортодонтията" и съм щастлива, че попаднах на д-р Горялов и екипът му, за да ми представят по-достъпен и интересен начин първите стъпки в Дисциплината "Алекзандър" и да събудат искрен интерес у мен!"
д-р Кремена Дакова - гр. София

*****************************

"Искрени благодарности на д-р Горялов и екипът му за усилията, които са положили в организирането на този прекрасен курс. Продължавайте все така напред!"
д-р Магдалина Божинова - гр. Русе

*****************************

"Благодаря за страхотните, ползотворни два дена! Очаквам с нетърпение следващата ни среща!"
д-р Лидия Гюдюлева - гр. Пловдив

*****************************

"Не съм присъствал на по-полезен практически курс! Благодаря!"
д-р Андон Вардев - гр. Пловдив

*****************************

"С благодарност за двата разкошни дена на обучение. До нови срещи!"
д-р Исмигюл Халил - гр. Кърджали

*****************************

"Благодаря за положителната емоция и ползотворното обучение!"
д-р Станислава Кавръкова - гр. Сливен

*****************************

"Отново благодаря за систематизирания курс!"
д-р Наталия Тотева - гр. Казанлък

*****************************

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия