II-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечение

II-ро ниво: Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечение

На 22 и 23 март в град Пловдив се проведе втория курс от поредицата "Практически и теоретични курсове на д-р Иван Горялов. Целта на този курс беше да се овладее разчитането на анализ на телерентгенография, ортопантомография, гипсов модел, интра- и екстраорални фотоснимки, да се овладее изготвянето на диагноза и план на лечение.

Курсът премина с лекота. Участниците бяха изключително доволни от ясно поднесената информация. Те изготвиха диагноза и план на лечение на 8 пациента и най-хубавото е, че някой от тях успяха да направят план на лечение на свой пациент, което е първата стъпка от започването на лечение. 

Снимки от работната обстановка на курса.

Ето и част от отзивите на участниците:

"Изключително доволна съм от практическата насока на курсът, лишен от излишна теория. Впечатлена съм от организацията. Екипът е прекрасен. Благодаря!"
д-р Невена Недялкова - гр. Русе

************************

"Усмивката Ви и на Вашите асистентки е впечатляваща! Позитивното отношение и енергията, с която работите - невероятни!
Най-ценното: Високото ниво на ортодонтия и споделеният опит от практиката Ви, за които благодаря!
С удоволствие ще присъствам и на следващото ниво!"
д-р Нели Пашинова - гр. Харманли

************************

"Изключително полезен курс. Много ясно поднесена информация. Благодаря за позитивната енергия и вдъхновението на целият екип! Опитът от практиката Ви е безценен!"
д-р Наталия Тотева - гр. Казанлък

************************

"Благодаря Ви за вдъхновението!"
д-р Станислава Кавръкова - гр. Сливен

************************

"Благодаря Ви, за това че ни давате не само информацията, но и умението да я интерпретираме."
д-р Кремена Дакова - гр. София

************************

"Благодаря Ви д-р Горялов, че освен със знания ни зареждате и със страст, която да приложим в лечението. С нетърпение очаквам следващият курс!
д-р Станимира Топчиева - гр. Сърница

************************

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия