Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013

Д-р Горялов проведе петия курс от поредицата за 2013

От 18 до 20 октомври 2013 г. в град Пловдив се проведе последния курс върху типодонти от поредицата за 2013 г., който е фокусиран върху случаите на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент. Това беше един от най-очакваните курсове. Лечението на топодонта беше изключително реално, заради поставки на типодонтите, които пресъздаваха позицията на пациента точно така както е в кабинета. Участниците усвоиха работа с едни от най-предизвикателните апаратчета в ортодонтията - апарата за разширение и лицевата маска и затвърдиха знанията придобити от предишните нива. Курсистите се справиха прекрасно и всички успяха да излекуват своя малък "пациент". В залата витаеше атмосфера на активна работа и желание да се научат новите техники.

Снимките от работната обстановка на курса клас 3 отворена захапка.  

Мнения на участниците:

"Благодаря на д-р Горялов и неговия екип за всеотдайността, с която ни поднесоха знанията и уменията си. Този последен практически курс ми даде увереност, че мога да се справя с почти всички случаи, а с тези, с които няма да мога, имам визията какво трябва да правя и с какви други специалисти да се колаборирам.
Благодаря още веднъж на екипа и им желая много здраве и с пожелание да ни държите ентусиазирани, както сте го правили до сега."
д-р Николай Христозов - с. Кирково

*****************************

"Огромно БЛАГОДАРЯ за това, че Ви има, за това, че имате желание да споделите това, което знаете и можете, за това, че имате желание да се развивате, за търпението, за отличната организация и спокойна атмосфера."
д-р Кремена Димитрова - гр. Добрич

*****************************

"Благодаря Ви, че освен, че показахте пътя в ортодонтията, ни поведохте по него!"
д-р Крум Дечев - гр. Дупница

*****************************

"Светът има нужда от повече хора като д-р Горялов и екипа му. Те зареждат останалите с позитивизъм и енергия. Благодаря!"
д-р Таньо Танев - гр. Стара Загора

*****************************

"Огромно "благодаря" за всеотдайността на целия Ви екип по време на всеки курс, който съм посетила. Благодарение на Вас след всяка наша среща се чувствам все по-уверена в лечението на пациентите ми."
д-р Деница Георгиева - гр. София

*****************************

"Впечатлена съм от типодонтите, че резултатът от извършените манипулации се вижда много бързо и ни дава сигурност при реални манипулации да знаем какво да очакваме."
д-р Тамара Маринова - гр. Джебел

*****************************

"При всеки курс при д-р Горялов се прибирах с много знания, подредени и систематизирани за всеки случай в този огромен пъзел на ортодонтията. Благодарна съм, че познавам такъв колега като д-р Горялов и неговия екип. Мвого Ви благодаря!"
д-р Валентина Табакова - гр. Момчилград

*****************************

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия