V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, 				съобразено с принципите на Дисциплината

V-то ново: Лечение на клас 3 отворена захапка при подрастващ пациент, съобразено с принципите на Дисциплината

Клас 3 отворена захапка е проблем, често срещан в ортодонтската практика. Добрата новина е че, когато става въпрос за пациент в активен растеж, с дисциплината „Алекзандър” знаем как точно да лекуваме тези случаи, така че да постигнем отлични резултати – да осъществим ортопедична корекция, постигайки клас 1 захапка, без да вадим зъби; да коригираме отворената захапка; да подредим зъбите и да ги поставим в тяхната красива и дългосрочно стабилна позиция. Техниките, представени в този курс, са едни от най-ефективните и доказали се във времето начини за лечение на подрастващи пациенти с клас 3 отворена захапка. който може да се излекува успешно в тинейджърска възраст. Клас 3 механиката, включваща специфично залепяне на брекетите и пръстените, огъване криви на Шпее и поставяне на междучелюстни ластици, ортопедичен ефект на лицевата маска и апарата за бързо палатинално разширение, приложение на междучелюстните ластици при Клас 3 случаи.

Участниците работиха върху японски типодонт на фирма NISSIN. Лечението на топодонта беше изключително реално. Участниците усвоиха работа с едни от най-предизвикателните апаратчета в ортодонтията - апарата за разширение и лицевата маска и затвърдиха знанията придобити от предишните нива. Курсистите си тръгнаха пълни с знания и умения и готови да лекуват най-ключовите казуси в ортодонтията.

Още снимки от работната обстановка на курса през октомври и курса през ноември.

Ето и коментарите на част от участниците:

"Благодаря за всички знания и умения, които получих. курсовете бяха много пълноценни и полезни"
д-р Тамара Петкова - с. Баните

********************

"За мен беше много полезно, интересно и вдъхновяващо. След типодонтите очакваме  пациенти."
д-р Кремена Дакова - гр. София

********************

"За мен беше истинско вдъхновение и приключение. Благодарение на Вас и Вашият екип се занимавам вече доста активно с ортодонтия! Благодаря Ви сърдечно!!!"
д-р Петя Бръмбарова - гр. Кърджали

********************

"Благодаря на д-р Горялов и неговия екип, не само за знанията и уменията, на които ме научиха, а също и за моралната подкрепа, която ми оказаха!
Бъдете здрави и все така успешни!"
д-р Августина Атева - гр. София

********************

"Благодаря за вдъхновението, силите и знанието, което споделихте с нас!"
д-р Наталия Тотева - гр. Казанлък

********************

"Благодаря на екипа за знанията и уменията, които ни предадохте през всичките курсове. Вие поставихте началото на една нова тръпка в професионалния и личния ми живот!
Бъдете здрави и много щастлива!"
д-р Емилия Влахова - гр. Казанлък

********************

"Изключително съм доволна, че имах възможност да премина през всички нива на курса на д-р Горялов. Приемете моите благодарности и извинения :) целия екип, ако в някои моменти ентусиазмът ми е бил повече от възможностите.
Малко се натъжавам, че приключих и си мисля дали не трябваше да си оставя някои ниво за следващата година. С благодарности!"
д-р Станимира Топчиева - гр. Пловдив

********************

"Беше огромна радост да присъствам и на този курс. Щастлива съм и все по-спокойна и уверена. Благодаря за вдъхновението!"
д-р Деница Петрова - гр. София

********************

"Изключителни благодарности към целия екип за практическите знания, куража и подкрепата!"
д-р Невена Недялкова - гр. Русе

********************

"Благодаря на всички и специално на д-р Горялов за положителната енергия, безценните практически и теоретични познания, яснотата на изложението и ентусиазма, който излъчвате и давата на хората."
д-р Миряна Христова - гр. Добрич

********************

"Искам да благодаря на всеотдайността на д-р Горялов и целия екип - нищо скрито не остана, вече няма тайни.
Желая Ви на Вас и целия екип да не губите от ентусиазма си за работа!"
д-р Магдалина Божинова - гр. Русе

********************

"Малко ми е мъчно, че трябва да сложа точка на приказката "Фабрика за усмивки". През тези пет нива не ми се иска да ви благодаря за познанието, което получих, тъй като то е уникално, безпрецедентно и пълно. Искам да ви благодаря за емоцията, с която обгърнахте ортодонтията и я превърнахте в искра от желание не да нареждам зъби, а да създавам усмивки. Искам да ви благодаря, че ме допуснахте да стана част от семейството ви и да споделя щастието от раждането на Йосиф дори.
Много ще ми липсвате, така че правете нови курсове и сбирки"
д-р Лилия Гюдюлева - гр. Пловдив

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия