I-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

I-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

На 19 и 20 февруари 2015 г. в град Пловдив за поредна година стартира поредицата „Практически и теоретични курсове на д-р Иван Горялов”.  Първият курс положи основата на ортодонтията. Целта на този практически курс беше да се демонстрират техники на директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени, поставяне и лигиране на дъги.

Курсът премина ползотворно, успешно и интересно. Участниците се справиха много добре с практическата част и усетиха атмосферата при лепене на брекети.

Курсът беше подкрепен от фирмите American Orthodontics и GC.

Снимките от работната обстановка на курса.

Ето и част от отзивите на участниците:

"Благодаря Ви за двата прекрасни дни, в които бяхте всеотдайни, неуморни и винаги усмихнати. Това е един невероятен курс. Очаквам с нетърпение следващата ни среща."
д-р Маринела Димитрова - гр. Кърджали

********************

"Огромно благодаря на д-р Горялов и екипа му за невероятния курс - много полезен и много приятен. С нетърпение очаквам следващата ни среща."
д-р Айлин Адем - гр. Кърджали

********************

"Благодаря на д-р Горялов и екипа му за многото знания и умения, които умеят да преподават по най-ясния и разбираем начин. Благодаря за творческата атмосфера и вдъхновяващата положителна и слънчева енергия. До нови срещи с най-топли чувства."
д-р Миряна Христова - гр. Добрич

********************

"Лични благодарности на д-р Горялов и екипа му за това, че успях да надзърна в ортодонтията. Бъдете все така устремени за бъдещи успехи. Нека да има такива хора като Вас."
д-р Красимир Учкунев - с. Сатовча

********************

"Благодаря на моя учител д-р Горялов и целия прекрасен екип за усилията, които полагат. За мен ще бъде голямо предизвикателство да оправдая и реализирам полученото знание. E=R"!
д-р Калоян Пенчев - гр. София

********************

"Благодаря на всички, прекрасен екип сте, за мен ще бъде сбъдната мечта, д-р Горялов, да ми "дадете" ортодонтията, дано някой ден бъда като Вас."
д-р Илияна Джноева - гр. Хасково

********************

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия