II-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечение

II-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечение

На 19 и 20 март в град Пловдив се проведе втория курс от поредицата "Практически и теоретични курсове на д-р Иван Горялов. Целта за участниците в този практически курс беше:
- да овладеят ясните и работещи стандарти на дисциплината „Алекзандър” за провеждане на ортодонтски преглед, извършване на анализ на телерентгенография, ортопантомография, гипсов модел, интра- и екстраорални фотоснимки;
- да обмислят възможните варианти за лечение на най-често срещаните ортодонтски проблеми;
- да се научат да изготвят диагноза и план на лечение и да могат да ги обобщят в писмо до пациента/родителя на пациента.

Курсът премина с лекота. Участниците бяха изключително доволни от ясно поднесената информация. Те изготвиха диагноза и план на лечение на 8 пациента и най-хубавото е, че някой от тях успяха да направят план на лечение на свой пациент, което е първата стъпка от започването на лечение.

Снимки от работната обстановка на курса.

Ето и част от отзивите на участниците:

"Благодаря Ви за двата прекрасни и полезни дни, които ми отделихте. Организацията и информацията оправдваха високите ми очаквания. Чакам с нетърпение следващата ни среща. Щастлива съм, че се запознах с Вас и избрах Вашето обучение."
д-р Маринела Димитрова - гр. Кърджали

********************

"Благодаря Ви, д-р Горялов. Курсът беше за мен изключително полезен и пълноценен."
д-р Айлин Кюллю - гр. Кърджали

********************

"Д-р Горялов, огромно благодаря на Вас и вашия екип за двата изключително полезни и приятни дни. С нетърпение очаквам следващото ниво."
д-р Айлин Адем - гр. Кърджали

********************

"Благодаря за яснотата, която внесохте в познанията ми за диагнозата и лечебния план, за добре структурираната инфрормация и оптимизма, който давате на всички."
д-р Миряна Христова - гр. София

********************

"Благодаря Ви, д-р Горялов, за мен курсът беше много отговорен като цяло, защото за да направиш нещо, трябва да знаеш как."
д-р Красимир Учкунев - с. Сатовча

********************

"Благодаря Ви, д-р Горялов, за знанията и любовта към професията, които предавате на всички, които се допрат до тази наука! Благодаря на целия екип за старанието и отзивчивостта, с която подходиха към нас!"
д-р Стефка Алексова - гр. София

********************

"Благодаря Ви, д-р Горялов, и на целия екип също благодаря. Ще използвам едно изречение само: "Всички е трудно, преди да стане лесно!" W.A."
д-р Илияна Джонева - гр. Хасково

********************

"Благодаря Ви искрено за удоволствието, което изпитах от всички курсове! Благодаря за това, че направихте знанието достъпно за нас и за огромното желание да споделяте опита си с нас... Вдъхновението е огромно, благодарение на екипа и желанието му нещата да се правят наистина прецизно... Страхотни сте!!! :)"
д-р Деница Петрова - гр. София

********************

"Ще си позволя да се обърна към всички с малките Ви имена, защото Ви чувствам вече достатъчно близки. Благодаря на Ани, Теди и Митко, че са толкова активни и винаги отзивчиви. За Иван мога да кажа, че освен изключителен ортодонт е и такъв човек. Знанието, което получавам от вас няма цена, затова няма и начин да Ви благодаря за всичко това. Бъдете живи и здрави и продължавайте в същия дух!"
д-р Калоян Пенчев - гр. София

********************

"Keep up the good work!"
д-р Мина Колева - гр. Пловдив

********************

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия