I-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъгиI-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

I-во ниво: Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги

На 18 и 19 февруари 2016 г. в град Пловдив за четвърта поредна година стартира поредицата „Практически курсове на д-р Иван Горялов”. Целта на първия практически курс беше да се демонстрират техники на директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени, поставяне и лигиране на дъги.
Курсът премина успешно и беше изпълнен с емоции.
Участниците с любопитство и ентусиазъм приложиха на практика върху гипсов модел на реален пациент всяка една от процедурите . Асистентският екип се погрижи за комфорта на лектора и участниците.

Курсът беше подкрепен от American Orthodontics.

Снимките от работната обстановка на курса.

Ето и част от отзивите на участниците:

"Благодаря Ви, че искрицата в мен, наречена ортодонтия, се превърна в огън, който не спира да ме кара да искам още и още от себе си... Действате вдъхновяващо - Вие и целият Ви екип!"
д-р д-р Еметулла Адемова - гр. Пазарджик

************************

"Благодаря Ви за прекрасния курс, ценните знания и вдъхновението, което ми дадохте!"
д-р Деница Димитрова - гр. Варна

************************

"Благодаря на д-р Горялов и прекрасния му екип за възможността да направя моята първа крачка в ортодонтията!"
д-р Симона Кирякова - гр. Хасково

************************

"Благодаря на д-р Горялов и целия му екип за страхотния професионализъм!"

************************

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия