II-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечениеII-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечение

II-ро ниво: Анализ, диагноза и план на лечение

На 24 и 25 март в град Пловдив се проведе втория курс от поредицата "Практически и теоретични курсове на д-р Иван Горялов. За курса имаше изключително голям интерес. Групата беше пълна, участниците мотивирани.
Курсът премина с лекота. Изясниха си критериите за изготвяне на диагноза и план на лечение. Участниците изготвиха диагноза и план на лечение на 8 пациента и най-хубавото е, че почти всички имаха свой пациент, на който успяха да напишат писмо с план на лечение, което е първата стъпка от започването на лечение. 

Снимки от работната обстановка на курса.

Ето и част от отзивите на участниците:

"Благодаря Ви, д-р Горялов, за знанията и помощта, която ми дадохте. Успях да си систематизирам знанията и получих толкова дълго чакания кураж. Прекрасни сте!"
д-р Мариета Русева - гр. Варна

************************

"Благодаря на д-р Горялов и целия му екип за вниманието, професионализма и вдъхновението, с което ме заредиха тези два дена и посяха интереса ми към ортодонтията!"
д-р Илияна Атанасова - гр. Варна

************************

"Благодаря Ви, д-р Горялов, както и на целия екип за изчерпателния курс и яснотата, която ми дадохте относно анализа и диагнозата. Продължавайте да създавате красиви усмивки всеки ден и да радвате толкова много хора. Бъдете все така позитивни и успешни!"
д-р Деница Димитрова - гр. Варна

************************

"Благодаря Ви, д-р Горялов, за двата дена изпълнени с много ентусиазъм и оптимизъм. Информацията, която споделяте с нас и практичните съвети са безценни. На всяка цена ще присъствам на седващото ниво!"
д-р Симона Кирякова - гр. Хасково

************************

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия