Семейство Горялови празнуват своя Ден на любовтаСемейство Горялови празнуват своя Ден на любовтаСемейство Горялови празнуват своя Ден на любовтаСемейство Горялови празнуват своя Ден на любовта

Семейство Горялови празнуват своя Ден на любовта

На 25 август, преди пет бързо изминали години, Иван Горялов и Силвана Ставрева дават обет за любовта си пред Бог и пред Република България. В този ден на върховната любов и себеотдаване две влюбени души засвидетелстват, пред своите роднини и приятели, обвързаността си един към друг.

Д-р Горялов и красивата му съпруга Силвана успяват да изградят семейство, за пример на много други. Двамата заедно, всеки ден, променят света около себе си, като вършат красиви и добри дела. С божествената сила на двама влюбени те даряват усмивки и карат хората около тях да се чувстват специални. Като естествено продължение на тяхното щастие се раждат и две прекрасни деца, усмихнатата кака Ева и малкият, сладък Адам.

Пожелаваме Ви да продължавате да градите любовта си, да намирате красивите неща един в друг, да бъдете любящите родители, които сте! Желанието Ви да направите хората по-добри и вярата, че всеки от нас има велика същност, прави и Вас още по-добри и достойни хора. С Вашия пример ще възпитате деца, обичащи света и хората, деца, даряващи Ви с щастие и каращи Ви да бъдете горди.

Нека тази годишнина бъде символ на велико чувство и нека и след петдесет години очите ви светят един за друг както и сега.

Може да усетите преживяванията от сватбата на семейство Горялови чрез този ВИДЕОКЛИП.

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия