д--р Горялов проведе практически курс на 10.03.2012 и  - 11.03.2012 г. в град Пловдивд--р Горялов проведе практически курс на 10.03.2012 и  - 11.03.2012 г. в град Пловдивд--р Горялов проведе практически курс на 10.03.2012 и  - 11.03.2012 г. в град Пловдив

д--р Горялов проведе практически курс на 10.03.2012 и - 11.03.2012 г. в град Пловдив

На 10 и 11 март в Пловдив д-р Иван Горялов проведе практически курс на тема „Директно и индиректно залепяне на брекети, лепене на пръстени и лигиране на дъги”.
Д-р Горялов демонстрира техники на залепяне на пръстени и брекети, видове дъги и методи за лигиране на дъги. Всеки етап беше богато илюстриран със снимков и видео материал. Участниците с изключителен ентусиазъм и сръчност приложиха на практика върху гипсов модел на реален пациент всяка една от процедурите . Асистентският екип се погрижи за комфорта на лектора и участниците.
Курсът беше подкрепен от фирмите: American Orthodontics, GC, BG Light, които осигуриха голяма част от материалите, необходими за практическата работа на участниците.

Ето какво споделиха част от участниците:

„Курсът беше чудесен и организацията, също! Аз лично съм много доволна и благодарна."
д-р Стефания Стоименова – гр. София

******************************

„Курсът определено ми хареса. Нямам база за сравнение с други практически ортодонтски курсове, но впечатлението ми е, че нещата са клинично ориентирани – голям плюс. Причислявам себе си също в графата „Фенове на проф. Алекзандър” – определено, от сърце, и затова бях щастлив, че се набляга именно на неговата дисциплина. Лично моето критично усещане, което е строго индивидуално, може би въпрос на израстване (или на пречупване), е, че мениджмънтът и маркетингът са полезно нещо, ако не се прекалява с тях.
Благодаря Ви още веднъж и до нови срещи!"
д-р Михаил Далемски - гр. София

******************************

„Искам да благодаря на целия Ви екип за прекрасния курс и перфектната организация! За мен беше много ценна практическата работа, която е и основна цел на такива курсове. Нямаше излишна теория, която всеки би могъл да прочете в обема, който го интересува. Много полезни и „удобни" бяха и помощните материали, най-вече това, че бяха богато илюстрирани с клинични снимки.
Мислих доста какво да напиша като препоръка или като нещо, което ми е липсвало, но честно казано, курсът надмина очакванията ми. Научих много и се ентусиазирах да продължа да се развивам в областта на ортодонтията!
Пожелавам Ви още много успехи и грейнали усмивки на щастливи пациенти (и курсисти)!"
д-р Мила Горбунова – гр. София

******************************

„Искам да благодаря за курса, за знанията и уменията, които ми предадохте. Тези два дни бяха много ползотворни за мен и поставиха основа, върху която да градя.
Щастлива съм, че се запознах с толкова положителен и усмихнат екип. Пожелавам Ви много бъдещи успехи.
Още веднъж благодаря."
д-р Тамара Петкова – гр. Пловдив

******************************

 

Новината публикува: Теодора Стоилова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия