Д-р Горялов проведе практически курс на 02 - 03.06.2012 г., в град ПловдивД-р Горялов проведе практически курс на 02 - 03.06.2012 г., в град ПловдивД-р Горялов проведе практически курс на 02 - 03.06.2012 г., в град ПловдивД-р Горялов проведе практически курс на 02 - 03.06.2012 г., в град ПловдивД-р Горялов проведе практически курс на 02 - 03.06.2012 г., в град ПловдивД-р Горялов проведе практически курс на 02 - 03.06.2012 г., в град Пловдив

Д-р Горялов проведе практически курс на 02 - 03.06.2012 г., в град Пловдив

На 02 – 03 юни в Пловдив д-р Иван Горялов проведе практически курс на тема „Ортодонтски анализ, диагноза и план на лечение, съобразени с принципите на Алекзандър дисциплината”.
Д-р Горялов подробно показа стъпките, през които се преминава от влизането на пациента в кабинета до създаването на анализ, диагноза и план на лечение. Чрез няколко случая на пациенти се демонстрираха нагледно всички подробности и техники за създаване на цялостен ортодонтски план на лечение. В практическата част, участниците с изключителен ентусиазъм  следваха стъпките, които им беше показал д-р Горялов и направиха ортодонтски анализ, диагноза и план на лечение на собствени пациенти. Асистентският екип се погрижи за комфорта на лектора и участниците.

Ето какво споделиха част от участниците:

"След този курс цефалометричния анализ престана да бъде джунгла. Останалото ще се преоткрива с времето.
Благодарности на д-р Горялов и екипа му за ентусиазма и желанието да бъде споделено това знание!"


д-р Валерия Тимева - гр. София

******************************

"Радвам се, че имах възможност да посетя този курс, защото получих ценна информация, поднесена по подреден и логичен начин. Благодарна съм за това, че имаше много случаи, за които трябваше сами да определим диагнози и план на лечение.
До нови срещи и много бъдещи курсове!"


д-р Виктория Кръстева - гр. София

******************************

"Благодаря Ви д-р Горялов, че ми показахте пътя в ортодонтията!"


д-р Крум Дечев - гр. Дупница"

******************************

"Много съм доволна, че съм тук, защото курсът е много добра основа за начинаещ като мен. Харесва ми, че сложната материя започва да изглежда ясна и получаваме ясен протокол за работа.
Сигурна съм, че ще продължа да навлизам в Алекзандър системата и вие и вашия екип сте най-добрите посланници!"


д-р Надежда Стойнова - гр. Бургас

******************************

"Благодаря Ви за всеотдайността и голямото старание, както днес така и на предишния курс, който посетих. Всеки миг през изминалите два дена беше изключително полезен за мен.
Желая Ви здраве и много професионални успехи!"


д-р Деница Георгиева - гр. София

******************************

Новината публикува: Анастасия Майсторова

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия