0889 410 442
Новина
19 юни 2022 г.
от Силвана Горялова

Д-р Антония представя клиничен случай на конгрес в Лисабон, Португалия ⭐️

Годишният конгрес на Европейската асоциация на детската дентална медицина

Д-р Антония Паланкалиева, която се грижи за детските усмивки във Фабрика за усмивки, представи клиничен случай на 16-я конгрес на Европейската асоциация на детската дентална медицина, който се проведе на 15-18 юни в Лисабон, Португалия.

Темата й е: "Мениджмънт на поведението при лечение на кариес на дете с аутизъм"

Новите попити знания от споделените лекции на опитни детски дентални лекари ще бъдат несъмнено приложени в практиката ни. Д-р Тони казва за впечатленията си с огромно вълнение от събитието: "Най-много ме впечатли разнообразието от интересни теми във всички области на детската дентална медицина, професионилизмът и приятелското отношение на всички професори от цяла Европа, които отделиха специално вниминие и отговориха на всичките ни въпроси. Имах възможност да чуя лекции на колеги от цяла Европа, получих информация за най-новите материали и техники на работа в областта, които мисля да приложа и в моята работа."

Мисията ни е да направим така че, нашите пациенти да растат с отлична орална хигиена и без кариеси, т.е. без едно от най-честите хронични заболявания при човека.
Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия