0889 410 442
Новина
1 апр. 2011 г.
от Теодора Стоичкова

Д-р Горялов – лектор на Симпозиума по дисциплината „Алекзандър” 2011

Д-р Горялов прeдстави нов и единствен сайт за красиви усмивки от цял свят

От 1 до 2 април Рим беше световен център на ортодонтията. Д-р Иван Горялов представи България като лектор на едно от най-големите ортодонтски събития за годината –  Международния симпозиум по дисциплината „Алекзандър” 2011, с презентацията си на тема "Celebrating the Beauty of Healthy Smiles” – (Да отпразнуваме красотата на здравите усмивки) www.alexandersmile.com..

Лектори на Симпозиума бяха създателят на една от най-изпробваните и успешни системи от брекети, д-р Уик Алекзандър, синът му д-р Муди Алекзандър, племенникът му д-р Клиф Алекзандър, както и ортодонти от Китай, Италия, Япония, САЩ, Бразилия, Мексико, Румъния, Турция и др. Участие в Симпозиума взеха ортодонти от цял свят.

Със своята презентация д-р Горялов официално представи първия и единствен по рода си сайт, съдържащ професионални фотографии на хора от цял свят – хора с красиви усмивки, постигнати чрез дисциплината „Алекзандър”. Чрез пациентите си д-р Горялов успя да вдъхнови и да покаже идеята, че всяко усмихващо се лице е красиво по един уникален начин. Презентацията се превърна в кулминацията на събитието.

Доктори от различни континенти ще подкрепят идеята и сайта, като всеки един от тях ще качи снимки на свои пациенти, представящи красотата и индивидуализма на всяка една нация. След срещата в Рим и след вдъхновяващата презентация на д-р Горялов интернет пространството е по-усмихнато. А така и светът се превръща в по-добро място за живеене!

Може да посетите сайта ТУК

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия