0889 410 442
Новина
22 февр. 2013 г.
от Анастасия Майсторова

10 участника излекуваха екстракционен случай

На 22 - 24.02.2013 г. Д-р Горялов проведе четвъртия от поредицата курсове: „Екстаркционно лечение съобразено с принципите на дисциплината „Алекзандър”

От 22 до 24 февруари 2013 г. в град Пловдив се проведе четвъртият от поредицата практически курсове на д-р Горялов и втория от поредицата, който е фокусиран върху цялостно лечение на ортодонтски проблем, а в случая лечение, при което се налага екстракция на зъби. Първият такъв беше на тема „Клас 2 дълбока захапка”. Както и на предишният подобен курс лечението беше извършено върху типодонт. Участниците успешно успяха да излекуват пациента от слагането на брекетите и пръстените, през слагане на необходимите дъги, чупки и ластици,  до свалянето на брекетите и поставянето на ретайнер. Въпреки напрегната програма, настроенитето на всички беше приповдигнато и часовете в работа минаваха неусетно. Накрая всеки един от участниците с усмивка завърши своя случай, поради удовлетвореността от добре свършената работа.

Работната атмосфера и емоциите на всички нас може да видите на снимките от курса.

Ето и коментарите на част от участниците:

„Курсът беше интересен, полезен, и се превърна в поредното надграждане на системата „Алекзандър", като освен новостите, за мен беше полезно и повторението на наученото в предишните курсове, Дори лепенето на брекетите. Вие отваряте една врата, за тези които искат да преминат! Най-значимият ефект за мен е, че видях как се движат зъбите с помощта на Closing Loop и научих много за видовете опора. Аз отдавна съм разбрала, че курсовете са уникални и ги препоръчвам. Уникални са, защото са част от един обширен, но вече завършен цикъл на обучение- след 2-та учебника на проф. Алекзандър, курсовете затварят кръга"

д-р Валерия Тимева - гр. София

***********************

 „Най-значимия ефект от този курс за мен беше,че видях как зъбите се преместват в действителност и още по-важно,че въпреки,че при моят случай не мина всичко "като по учебник",ефектът накрая също беше добър.Това ще ми дава кураж,ако нещо се обърка и при пациент. Ако досега казусът вадене на зъби пред мен изобщо  не е стоял,сега просто събрах смелост. Бих препоръчала курса с две ръце,защото няма аналог като информация и практическа насоченост,а и защото наистина сте най-търпеливият и организиран екип,който аз съм виждала!Още нещо ,много ми харесва,че нямате рекламна насоченост"

д-р Надежда Стойнова - гр. Бургас

***********************

 „Най-ценното от курса за мен бе,че си изясних в детайли биомеханиката при екстракционен случай. Това,което много ме подкрепя е ръководството,което ни раздадохте на курса.То е много ценно.Както казах и в предишното писмо, нивото на курса е не на 100%,а на много повече. Най-значимото,което би ме накарало да препоръчам този курс е страхотната организация и факта,който важи за всички Ваши курсове,че успявате да отговорите на всички мои въпроси преди аз да съм ги задал. Явно владеете не само отлично ортодонтията,но и телепатията."

 д-р Крум Дечев - гр. Дупница

***********************

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия