0889 410 442
Новина
30 май 2012 г.
от Анастасия Майсторова

Братята Иван и Петър Горялови със статия в списание „Икономика”

д-р Иван Горялов и неговия брат Петър Горялов със статия в списание „Икономика” за изграждането на успешен бизнес

Едно от най-авторитетните списания на българския пазар, списание „Икономика”, публикува статия за предприемаческия успех на братята Иван и Петър Горялови. Д-р Иван Горялов е ортодонт, който създава красиви усмивки и променя живота на пациентите си. Страстта му към ортодонтията се заражда още преди години и днес е факт една успешна клиника и много щастливи хора. Още с първия негов пациент д-р Горялов осъзнава, че всъщност усмивката е проява на красивата същност на човека, тя е вътрешна хармония, увереност и самочувствие.

Петър Горялов е коуч по лидерство за изпълнителни директори, собственици и инвеститори и също намира начин да прави клиентите си щастливи и доволни, като помага да изградят устойчив бизнес. Той е основателят на първата коучинг компания у нас DreamersDo. През цялото време водещ за него и за Ирина (която, освен съпруга, става и партньор в бизнеса му) е стремежът – онези, с които работят, да постигат стабилни и устойчиви резултати. Клиентите им сами успяват да намерят отговорите и решенията чрез въпросите, които те им задават. Едно от поредните признания, които Петър и Ирина Горялови получават е в Лас Вегас през 2011 г.. Те получават най-голямата награда в световната коучинг индустрия, която им е връчена за лидерството и приноса към развитието на тази престижна дейност. Те са и първите в света носители на високото отличие от неанглоезична страна.

Цялата статия можете да прочетете ТУК.

Братята Иван и Петър Горялови са пример за това, колко силни могат да са мечтите; колко много труд може да се вложи за постигане на целите. И как, въпреки трудностите, когато има желание за успех, светът е в краката на онези, които са готови да се борят.

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия