0889 410 442
Новина
25 авг. 2012 г.
от Анастасия Майсторова

Семейство Горялови празнуват своя Ден на любовта

Днес е денят на едно семейство създаващи красиви усмивки

На 25 август, преди пет бързо изминали години, Иван Горялов и Силвана Ставрева дават обет за любовта си пред Бог и пред Република България. В този ден на върховната любов и себеотдаване две влюбени души засвидетелстват, пред своите роднини и приятели, обвързаността си един към друг.

Д-р Горялов и красивата му съпруга Силвана успяват да изградят семейство, за пример на много други. Двамата заедно, всеки ден, променят света около себе си, като вършат красиви и добри дела. С божествената сила на двама влюбени те даряват усмивки и карат хората около тях да се чувстват специални. Като естествено продължение на тяхното щастие се раждат и две прекрасни деца, усмихнатата кака Ева и малкият, сладък Адам.

Пожелаваме Ви да продължавате да градите любовта си, да намирате красивите неща един в друг, да бъдете любящите родители, които сте! Желанието Ви да направите хората по-добри и вярата, че всеки от нас има велика същност, прави и Вас още по-добри и достойни хора. С Вашия пример ще възпитате деца, обичащи света и хората, деца, даряващи Ви с щастие и каращи Ви да бъдете горди.

Нека тази годишнина бъде символ на велико чувство и нека и след петдесет години очите ви светят един за друг както и сега.

Може да усетите преживяванията от сватбата на семейство Горялови чрез този ВИДЕОКЛИП.

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия