0889 410 442
Инфо

Историята на Мариела

„Д-р Иван, Благодаря!!!
Благодаря за един от най-прекрасните подаръци, които съм получавала в живота си - новата ми УСМИВКА!

Преди да срещна теб и екипа ти, не обичах и не знаех как да се усмихвам. Така моментите, в които се чувствах щастлива, бяха лишени от удоволствието да го изразя и с широка, весела усмивка. Благодаря ти, че ме научихте да се усмихвам. Сега се чувствам щастлива всеки път, когато го правя.

Пътя, който изминахме заедно, за да постигнем този резултат, не беше лесен. Но изживяването си струваше 100% - научи ме на дисциплина, научи ме да се доверявам на професионализма ти.

Сега поверявам в ръцете ти и моята дъщеря. Сигурна съм в резултата, който ще постигнеш. Но по-ценното е, че знам и вярвам, че освен красивата усмивка, ще я научиш на важна житейска истина - че без усилие няма резултат!

Благодаря, че те има - теб и целия ти екип!”

Мариела
Обща информация
Пациент
Мариела, 41 г. 9 м., гр. София
Ортодонтско лечение
18 посещения
Случай
Зъбен клас 1, скелетен клас 2, кръстосана захапка при горни странични резци и долни кучешки зъби, силно струпани зъби, абразия на горни и долни фронтални зъби.

Лечение с метални брекети в двете челюсти с екстракция на долен десен 1-ви зъб, за да се осигури място за подредбата на другите зъби, създаване на добра клас 1 захапка, коригиране на кръстосаната захапка, подреждане на зъбите.
Извън Ортодонтско лечение
Избелване, възстановително дентално лечение
Екип
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване)
д-р Николай Папанов (възстановителна дентална медицина)

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия