0889 410 442
Инфо

Историята на Таня

„Много съм щастлива и благодарна на д-р Горялов и целият екип, затова че успяха да осъществят най-голямата ми мечта в живота - да се видя с красива усмивка.
И затова, че макар и на 43 г. мога да се усмихвам без да поставям ръка пред устата си.

Пожелавам на всички хора да следват и осъществяват мечтите си, независимо от годините. Днес 06.06.2012 г. се чувствам много щастливо и още един път благодаря на д-р Горялов и екипа му, че ги има. Пожелавам на всички пациенти да се почувстват така както аз се чувствам днес - щастлива! Благодаря ти, д-р Горялов! Обичам Ви!”

Таня
Обща информация
Пациент
Таня, 39 г. 10 м., гр. Хисар
Ортодонтско лечение
40 посещения
Случай
Зъбен и скелетен клас 2, дълбока захапка, кръстосана захапка при горен ляв 2-ри зъб и долен ляв 1-ви зъб, струпване на зъбите, тясна горна челюст, абразия на горни и долни резци, екстрахирани горни 6-ти зъби и долен ляв 6-ти зъб, множество обтурации, пукане в ставата.

Лечение с метални брекети в двете челюсти с екстракция на горни 4-ти зъби и долен десен 2-ри зъб поради приключил скелетен растеж (чрез зъбно преместване се компенсира скелетно несъответствие) и силното струпване в долна челюст, затваряне на екстракционните пространства, разширение на горна челюст с апарат за бърза експанзия, коригиране на дълбоката захапка, коригиране на кръстосаната захапка, подреждане на зъбите.
Извън Ортодонтско лечение
Избелване, изгреждане на изтритите зъби, възстановително дентално лечение.
Екип
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване)
д-р Николай Папанов (изграждания, възстановителни дентални лечения)
д-р Ангел Георгиев (орална хирургия)

На 43 г. мога да се усмихвам без да поставям ръка пред устата си

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия