0889 410 442
Новина
7 май 2016 г.
от Теодора Стоичкова

Д-р Горялов на посещение в клиниката на проф. Алекзандър

Д-р Горялов гостува на своя учител проф. Уик Алекзандър

През 1964 г. проф. Aлекзандър създава една от най-големите частни клиники по ортодонтия – DrsA ortodontics. Тя се намира в град Арлингтън, щата Тексас. И днес тя е една от най-добрите ортодонтски клиники, в която практикуват  проф. Алекзандър и единият от синовете му – д-р Муди Алекзандър.

В началото на май 2016 г., д-р Иван Горялов посети за пореден път клиниката. Този път той беше придружен от дъщеря си, Ева. Двамата активно участваха в подготовката на „Алекзандър” симпозиума. Д-р Горялов успя, за няколко дни, отново да се потопи в атмосферата на клиниката, да се потопи в историята – Стаята на истината, съдържаща повече от 16 000 случая и да се докосне до американските пациенти. Като всеки път, той откри още нови и вдъхновяващи неща, които зареждат с енергия и емоция както него, така и нас, неговия екип, и ни кара да правим най-доброто за нашите пациенти.

Тази година клиниката посетиха още 3 членове на клуб Алекзандър България – д-р Обрешкова, д-р Янева и д-р Ефимова. Всички, заедно с малката Ева, с голям интерес наблюдаваха д-р Муди Алекзандър в действие със своите пациенти.

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия