0889 410 442
Новина
29 юли 2011 г.
от Анастасия Майсторова

Днес е денят, в който моята голяма мечта се сбъдна!

Ирина успешно завърши пътешествието по пътя към супер красивата усмивка

„Аз се казвам Ирина, от дете най-голямата ми мечта винаги е била да имам красива усмивка с подредени и блястящи зъби. Винаги съм се възхищавала с цялото си сърце на хората, които по природа или с ортодонтска помощ са демонстрирали красотата и обаянието си, усмихвайки се. За мен красивата и сияйна усмивка е символ на душевен комфорт и чистота. За съжаление обаче, аз самата не можех да се похваля с такава... до момента, в който пътищата ми се пресякоха с д-р Горялов и неговия екип. За мен беше истинско удоволствие да узная, че съм срещнала човека и екипа, които ще променят живота ми, като ми помогнат да сбъдна най-истинската си мечта. Радвам се, че кабинетът на д-р Горялов го има!!!
Днес, на 29.07.2011 г. (петък – щастливият ми ден), аз приключих лечението си и брекетите ми бяха свалени. В този ден осъзнах, че това е ново начало за мен... начало на радостта и удовлетвореността от сбъднатата мечта, които съм сигурна, че ще изпитам във всеки следващ миг от днес нататък... до края на живота ми!!! Днес е денят, в който моята голяма мечта се сбъдна!!!

Благодаря на д-р Горялов и целия му екип с цялото си сърце!
Винаги ще Ви помня като хората, които промениха мен, живота ми, бъдещето ми ...и те направиха УСМИХНАТО, а за мен усмивката е равна на щастие!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ – д-р Иван Горялов, Ани, Теди, Силвана. Ще ви помня винаги!!!
с обич: Ирина"

Ирина
София
29.07.2011

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия