0889 410 442
Новина
25 февр. 2010 г.
от Теодора Стоичкова

Когато сърцето се усмихва

УСИЛИЕ = РЕЗУЛТАТ

„Когато преди близо три години за първи път срещнах д-р Иван Горялов, аз бях едно неуверено дете. Тепърва започвах да се сблъсквам с истинския живот. В този толкова важен период от моето развитие аз научих много. Научих, че за да се постигне успех, за да се достигнат мечтите и целите, се изисква много усилие. Точно тук, в кабинета, при всяка една наша среща аз осъзнавах, че когато усилието е съпроводено с позитивно мислене, всичко е много по-лесно и забавно. Тук д-р Горялов и екипът му не само ме дариха с невероятна усмивка, но и ме доизградиха като личност. Научих се, че когато сърцето се усмихва, цялата същност на човек грее и излъчва позитивизъм.

Пътят на лечението ми не беше лесен, но благодарение на Вашия нестихващ ентусиазъм, заедно успяхме да го изминем.

Усмивката е едно от най-красивите и ценни неща на този свят. Работата Ви да дарявате блестящи усмивки прави Вас едни от най-ценните хора!

Горещи благодарности на целия екип за усилията, разбирателството и невероятния резултат! От сърце ви пожелавам да продължите по пътя, по който сте поели, а именно, да дарявате щастие на хората и красота на света! Благодаря Ви! Вие превърнахте една мечта в реалност! Бъдете много, много, мноооооого щастливи и най-вече ЗАСМЯНИ!

С уважение…"

Паолина
гр. Пловдив
25.02.2010

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия