0889 410 442
Новина
15 юни 2011 г.
от Анастасия Майсторова

Всички истински и най-силни емоции с думи не се описват

Мариана успешно завърши пътешествието по пътя към супер красивата усмивка

„Много съм си мислила как и с какви думи да благодаря на д-р Горялов и сърдечния екип, когато времето настъпи. Ето, че то дойде днес, 15.06.2011 г., думите не стигат – или са малко. Но пък си мисля, че те самите знаят, че всички истински и най-силни емоции с думи не се описват. Словото, богатството от думи, с което разполагаме, е бедно, за да ми се притече на помощ в този момент, защото се срещнах с един друг свят – този на искреност, доброта, човечност и изключителен професионализъм. До този момент животът ме бе срещнал само с част от тези качества, но накуп в едно сърце, в едно същество, не бях виждала и не мислех, че съществуват. В този кабинет и през тези три години само получавах: получавах красота и доброта. Ако има перфектни неща или хора, то това са те: д-р Горялов и екипът му.

Желая изключително здраве на всички и знам, че техният трамплин ще ги отведе в далечните висини на професионалния свят. Колкото усмивки те са подарили, нека им се удвояват.
Бъдете винаги такива, каквито ви опознах. И тук е мястото да добавя: „Нека до всяко добро същество застане поне още едно!"

Благодаря на Бог, че ме срещна с Вас и ме направи богата."

Мариана
Стара Загора
15.06.2011

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия