0889 410 442
Новина
4 дек. 2014 г.
от Веселина Стоянова, гр. София

ходенето на зъболекар може да бъде забавление...

Едно голямо Благодаря за едни големи професионалисти...

"Искрено благодаря на д-р Горялов и неговия екип! Едно голямо Благодаря за едни големи професионалисти, които показаха, че ходенето на зъболекар може да бъде забавление, изпълнено с приятни емоции. Научихте ме на търпение, с което да постигам целите си! Още веднъж, Благодаря! С много обич..."

Грета Стоянова
гр. София
04.12.2014 г.

"Благодаря ви от сърце! Направихте така, че и двете ми дъщери да раздават щедри усмивки без грам притеснение! Усмивките им са ваше дело! Силно впечатлена съм от начина на работа и общуване с пациенти и родители. Вие сте хора, които гледат с усмивка света, настроени сте изключително позитивно, това се отразява на работата ви.

Много от нашите приятели се изненадват, че при наличие на толкова много зъболекарски кабинети в София, ние избрахме вас. Установих, че направихме най-правилния избор. Децата ми са жива реклама на труда ви! Пътуванията до Пловдив, бяха празник за нас. Това са дни, които винаги ще помним.

И сега, когато лечението е почти приключило, мога спокойно да кажа, че всичко, което направихме, си заслужаваше! Заслужаваше си цената, не говоря за средства! Заслужаваше си времето, усилието, старанието, строгата дисциплина, болката! Резултатът е удивителен! Продължавайте да работите със същия ентусиазъм!

Веселина Стоянова
гр. София

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия