0889 410 442
Инфо

Историята на Ивайло

„Благодарение на Вас изпълних една мечта, да изглеждам перфектно. Благодаря за усилието и времето, което отделихте за мен и моя сложен случай. Радвам се, че работих с Вас и екипа Ви.

За всичкото това време от 20.01.2006 г. до 29.01.2011 г. научих, че с воля, желание и борба за успех осъществихме проекта „Красива усмивка за Ивайло Георгиев" Благодаря!”

Ивайло
Обща информация
Пациент
Ивайло, 17 г. 6 м., гр. София
Ортодонтско лечение
27 посещения
Случай
Вродена цепнатина на небцето и устните, дишане през устата, зъбен и скелетен клас 3, обратна захапка, силно струпани зъби, свръхброен зъб, нетипична форма на централни резци.

Лечение с метални брекети в двете челюсти в комбинация с ортогнатна хирургия в горна и долна челюст, разширение на горна челюст с апарат за бърза експанзия, носене на лицева маска по време на сън, екстракция на свръхбройния зъб, подреждане на зъбите, коригиране на проблема с дишането.

Случаят печели специална награда на журито за сложност и отлична екипна работа в конкурса "Усмивка на годината" през 2010 г.
Извън Ортодонтско лечение
Пластика на венците, избелване, изграждане с композит, възстановяване на правилната форма на резците изцяло с керамични корони в блок.
Екип
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване)
доц. Георги Анастасов (ортогнатна хирургия) д-р Николай Папанов (възстановителна дентална медицина),
д-р Ангел Георгиев (орална хирургия)
Соня Дечева (зъботехник)
Петър Янев (зъботехник)

Изпълних една мечта - да изглеждам перфектно

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия