0889 410 442
Инфо

Историята на Спасимира

„Искам да започна своето кратко послание със спомени още от първите мигове с Вас. Случайно чула разговора ни, жена от съседната пейка предложи на мен и на родителите ми да се срещна с Вас. Каза: „Той е млад, интелигентен, обикаля в чужди страни, за да събира опит и знания и да помага на хората”. Отидохме при баща Ви и след това се срещнахме с Вас. Притеснена и объркана при кого да отида, Вие ме грабнахте още с първата си усмивка от вратата и аз Ви повярвах. Започнах своето вълнуващо пътешествие с Вас преди повече от две години. Имаше моменти на болка, смях, учудване и много други.  Запознах се с прекрасната Силвана и всеки месец Ви идвах на гости.

Вие бяхте, сте и ще останете хора, на които вярвам и съм щастлива, че познавам. Искрено Ви благодаря за всички мигове с Вас и за това, което направихте за мен. За прекрасната SUPER усмивка. С много топли чувства, любов и уважение…”

Спасимира
Обща информация
Пациент
Спасимира, 15 г. 10 м., гр. Пазарджик
Ортодонтско лечение
24 посещения
Случай
Зъбен клас 1, скелетен клас 3, кръстосана захапка в ляво, струпани зъби, изместена горна средна линия.

Лечение с метални брекети в двете челюсти, включващо екстракция на двата долни 6-ти зъба, поради наличие на грануломи; затваряне на екстракционните пространства чрез преместване на 7-мите зъби на мястото на 6-тите зъби и освобождаване на пространство за мъдреците да израснат на мястото на 7-мите зъби; отблокиране на кръстосаната захапка, подреждане на зъбите.
Извън Ортодонтско лечение
Избелване, възстановително дентално лечение
Екип
д-р Иван Горялов (ортодонтия и избелване)
д-р Николай Папанов (възстановителна дентална медицина)

Благодаря за прекрасната SUPER усмивка

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия