0889 410 442
Новина
19 май 2011 г.
от Теодора Стоичкова

Диана при Марта Вачкова

Нашата пациентка Диана отново участва в телевизионно предаване на тема: любовните храни - афродизиаци

На 19 май 2011 Диана представи афродизиаците от кулинарната книга „Изкуството на истинската храна" в шоуто „Жените с Марта Вачкова" по БНТ1.

Поредицата „Изкуството на истинската храна” са кулинарни картички от 8 тома. Всеки том съдържа 25 картички с различни рецепти, на чийто гръб има таблица с калорийното съдържание на рецептата. Третото издание на поредицата е посветено на афродизиаците.

Диана е една от авторките на кулинарния сборник. Тя е художник и фотограф. Нейната партньорка Галина Толкингтън е консултант по здравословно хранене и трениране.

В предаването се представят няколко изкусителни рецепти от третия том картички, наречен „100% истински афродизиаци”. Кулинарните шедьоври, които ще откриете в тази поредица, могат да събудят едно секси настроение във всеки един от нас. Опитайте!

Предаването може да видите ТУК.

За пълен списък от местата, където може да закупите 1-ви том от сборника с картички с рецепти „Изкуството на истинската храна”, посетете www.artofrealfood.com. Картичките можете да закупите и като направите директна еmail поръчка: artofrealfood@gmail.com.

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия