0889 410 442
Новина
11 апр. 2011 г.
от Теодора Стоичкова

Диана при Ути Бъчваров

Диана Шингарова за втори път в кулинарното предаване „Бързо, лесно, вкусно”

Нашата пациентка Диана за втори път участва в кулинарното предаване на Ути Бъчваров „Бързо, лесно, вкусно”.

Първото участие на Диана в предаването е заедно с нейната приятелка Галина Толкингтън на 2 февруари 2011 г. Двете усмихнати дами представят няколко превъзходни рецепти от своята кулинарна книга „Изкуството на истинската храна” – ябълков омлет, лесни кашкавалки, шоколадов мус и бананов сладолед – все изкушения за любителите на храната, но приготвени бързо, лесно и здравословно. Предаването можете да видите ТУК .  Ябълковият омлет е била първата рецепта, с която са започнали техния проект – създаването на тази красива кулинарна книга. Тя представлява набор от картички с прости рецепти, с малък брой съставки, но здравословни и съблазнителни. Диана е художник и се занимава с графичен дизайн. Фотографиите и графичната концепция на картичките в книгата се дължат на нея. Галина е консултант по здравословно хранене и фитнес експерт. Тя е автор на рецептите.

Представянето на третия том от поредицата картички „100% истински афродизиаци” може да видите ТУК.

Второто участие на Диана в предаването е на 11 април 2011. Тя е първият гост в новото студио на Ути. Там тя представя три рецепти, които не са включени в кулинарния сборник, базирани на нахута и спанака – салата от  спанак, рукола и ягоди, нахут с патладжан и спанак, фета хуумус. Ако искате да узнаете тайната за приготвянето на тези интересни ястия, можете да погледнете ТУК .

За пълен списък от местата, където можете да закупите 1-ви том от сборника с картички с рецепти „Изкуството на истинската храна”, посетете www.artofrealfood.com.

Картичките можете да закупите и като направите директна еmail поръчка: artofrealfood@gmail.com.

Желаем на Диана големи успехи с този невероятен проект, защото, както казва Ути, тя е „човек, който обича естетиката на храната, нейната красота и нейното съдържание.”

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия