0889 410 442
Новина
1 май 2011 г.
от Теодора Стоичкова

Добре дошъл в Тексас

Д-р Горялов за втори път гостува в една от най-добрите, частни, ортодонтски клиники в света

На първи май д-р Горялов замина за САЩ за едномесечна визита. За втори път той беше поканен да гостува в клиниката на своя учител, проф. Уик Алекзандър, създател на една от най-известните и изпробвани системи от брекети в света – системата „Алекзандър”. В практиката си той е излекувал над 15 хиляди случая. През 1964 г. проф. Aлекзандър  създава една от най-големите частни клиники по ортодонтия – DrsA ortodontics. Тя се намира в град Арлингтън, щата Тексас. И днес тя е една от най-добрите клиники по ортодонтия, в която практикуват  проф. Алекзандър и единият от синовете му – д-р Муди Алекзандър. Другият му син, д-р Чък Алекзандър, има клиника по ортодонтия в щата Колорадо.

Д-р Горялов беше сърдечно посрещнат от своя учител, неговия син и целия екип на клиниката. Той имаше честта един месец да наблюдава тяхната работа и да се запознае с още по-фини детайли от практиката на проф. Алекзандър.. Д-р Горялов  се срещна с много пациенти, горди, че носят брекети и тийнейджъри, очакващи с нетърпение да започнат лечение. Всички пациенти от всякакви възрасти бяха с отлична хигиена и здрави зъби. Най-голямата изненада за него беше, че се запозна с пациенти, провели лечението си преди 30 години. Щастливи с прекрасните си усмивки сега те водят своите деца да изминат пътя към красивата усмивка.

Д-р Горялов е щастлив, че имаше шанса за пореден път да се учи от най-добрите в света и да пренесе знанията в собствената си клиника, като по този начин може да дари с красиви и здрави усмивки много българи.

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия