0889 410 442
Новина
20 май 2011 г.
от Теодора Стоичкова

Д-р Иван Горялов, лектор в университета Бейлър

На 20.05.2011г. Д-р Горялов изнесе лекция във факултета по дентална медицина на университета Бейлър

Едномесечният престой на Д-р Иван Горялов в САЩ беше съпроводен от редица интересни събития. По покана на проф. Уик Алекзандър на 20.05.2011г. д-р Горялов изнесе лекция във Факултета по дентална медицина на университета Бейлър.

Бейлър е най-старият частен университет в щата Тексас. Той е основан през 1845г. Университетът е с висок престиж, високо оценявани са качеството на образованието, изследователската дейност, спортните постижения. Във Факултета по дентална медицина на Бейлър преподават: създателят на системата „Алекзандър” – проф. Уик Алекзандър, проф. Муди Алекзъндър (брат на проф. Уик Алекзандър и ръководител на Катедрата по ортодонтия) и д-р Муди Алекзандър (син на проф. Уик Алекзандър).

На лекцията д-р Иван Горялов представи няколко случая от своята практика пред специализантите по ортодонтия, като демонстрира богат снимков и видео материал от резултатите от своите лечения. Лекцията беше изслушана с голям интерес и ентусиазира специализантите. След лекцията д-р Горялов беше поканен да консултира няколко от пациентите на различни специализанти, редом с преподавателите в Катедрата.  Специализантите с уважение и любопитство изслушаха вариантите за лечение на техните пациенти, предложени от д-р Горялов. Това, което впечатли д-р Горялов, е, че той видя в студентите будност и отвореност към дискусии и предложения.

Коментарът на проф. Уик Алекзандър след лекцията беше позитивен и самият той каза на специализантите: „Сега, след като видяхте лекцията, разбрахте защо съм довел д-р Горялов в Университета: за да видите какво се случва в Източна Европа”

Д-р Иван Горялов е щастлив, че успя да представи чрез своята лекция не само себе си, а и България.

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия