0889 410 442
Новина
13 май 2011 г.
от Теодора Стоичкова

Обучение при зъболекарите каубои

В-к Стоматологичен свят отрази гостуването на д-р Горялов, д-р Папанов и д-р Георгиев в клиниките на едни от най-добрите зъболекари в света.

Д-р Иван Горялов, д-р Николай Папанов и д-р Ангел Георгиев гостуваха при едни от най-добрите зъболекари в света: проф. Уик Алекзандър и проф. Леонард Тибетс, чиито клиники са разположени в съседство една до друга в Арлингтън, Тексас, САЩ. Интересните събития от посещението на тримата зъболекари бяха отразени от в-к „Стоматологичен свят”, бр. 5, юли-август 2011 г. В статията д-р Горялов споделя за своите преживявания и емоции от гостуването в клиниката на проф. Алекзандър. Той разказва и за посещението си на най-голямото ортодонтско събитие в света – 111-ата годишна среща на Американската асоциация на ортодонтите, което тази година се проведе от 13 до 17 май в Чикаго.

В статията можете да научите и интересни подробности от гостуването на д-р Николай Папанов и д-р Ангел Георгиев в клиниката на проф. Леонард Тибетс. Те споделят впечатления от приключенията си в САЩ – от страната и живота на американците. Дават подробности за клиниката, практиката и екипа на проф. Тибетс.

Цялата статия можете да прочетете ТУК.

Нашата мисия е да има повече красиви усмивки

Свържи се с нас
Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.
Съгласен съм Условия